Nyheter på svenska

Sveriges verklighet avslöjar nya detaljer om brödernas våldtäkt i Malmö

nya detaljer om Alawitiska bröder som våldtagit romanesk tjej i Malmö

Två bröder döms för grov våldtäkt och människorov och försök till utpressning får fängelsestraff med utvisnings beslut .

tingsrätten dömer två bröder för olika straffvärde  för våldtäkt på en Romanesk tjej, där har bröderna lurat tjejen att komma dit de fanns , då började de hota henne med gaspistol och tvingat henne följa med till soprummet i Malmö(snödroppsgatan) i April.

Både bröderna kom från Syrien och tillhör den Alawitiska sekten eller religionen som Assad president tillhör och har vuxit i Yarmouk område i Damaskus. Mohammed al Ali har ses i hans Fb posera  med vapen och sågs i militärkläder som tillhör syriska Armen, medan Ali al Ali hann inte med att joina militären där i Syrien enligt hans monster .

Deras moster beskriver till (Sveriges verklighet)att det var inte lätt för den 16 åriga Ali al Ali  att ta sig till Sverige, han har gått genom eld och vatten skrev hon och hävdar att han drack salt vatten och åt löv i hans 1 åriga resa till Sverige. Hon menar att Domen var felaktigt mot Ali al Ali eftersom medicinalverket har ändrat hans ålder trots hans pass som visar hans ålder hos polisen , hon tror att domen var felaktig för det var  hon som “bar honom när han var ett bebis”  och är säker på att han är 16 och att domstolen vill ändra hans ålder för att döma honom hårt. och efter några frågar från Sveriges verklighet avslöjar hon att hon försvarar inte killarna och deras beteende, men hon ifrågasätter beslutet om Alis ålder som ändrades trots passet som utfärdades 2013 och är äkta för systemet i Syrien varit så noga med pass äkthet.

Deras moster bor i Jibla  en stad i Syrien, ett säkert område för regimens anhängare eller de som vill åtminstone anpassa sig till ödet och leva under Assads diktatoriska styre, deras mor är Alawite som tillhör Assads familj och religösa sekt som inte har direkt koppling till Islam, då följer man den sekulära livet under Bath parti där styrs allt av Assads parti.

 

hon kontaktade Sveriges verklighet för  juridisk rådgivning angående Alis uppskrivna ålder, och vi vägrade råda henne för vår hänsyn till offret då krävde vi att  istället för det kunde hon  fördöma vad hennes systers söner ha gjort

 

Både bröder har medgett i domen att de begått våldtäkten och hållit romska tjejen under deras  hand så att utpressa hennes vännina med pengar,det är väninnan som räddade våldtagna tjejen ur deras hand med att handleda civilpolisen till soprummet

Deras moster motsätter sig själv domen om utvisning för hon anser det som någon fara för Ali al Ali som är egentligen 16 år och hon har bevis på det skrev hon till Sveriges verklighet och hävdade att hon har födelsebevis och hon menar att familjen kommer överklaga domen som avkunnats i tingsrätten

Deras moster skriver att hon tror inte på allts som finns i domen för att Sverige ändrade Alis ålder utan grund ,trots hans havande av pass och hon menar att syriska system gällande pass går inte och  förfalska efter 2011 för hon jobbar i passmyndigheten själv i Syrien och har kunskap om det säger hon

vi frågade om hon jobbade med att förfalska pass för hennes systers son och då förnekade hon sådant och hävdad att det kan inte äga rum här I Syrien längre efter år 2011 men hon menar att det gick och göra det innan 2011

Den äldre brodern  Mohammed al Ali är dömd för ytterligare för ett fall av grovt våldtäkt och hot mot tjänsteman och människorov ,samma sak gäller det hans bror som dömd för ytterligare fall av grovs  våldtäkt tillsammans med Adam Hamlaoui och dömd dessutom för olovlig körning och och brukande av förfalskat körkort

Den yngre bror fick mindre straff med hänsyn till hans ålder som betraktas som förmildrande i Sverige och då fick han 3 år och 3 månaders fängelse medan hans bror fick 7 år och 3 månaders fängelse och den tredje kille fick 4 år fängelse och 6 månader

اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

إغلاق
%d مدونون معجبون بهذه: