Nyheter på svenska

Bitcoin gör USD gravid, och får amerikanska USD att krasha neråt

Vi kan inte påstå att det inte finns risk med denna handel som sprids som eld just nu över allt i världen, denna elektroniska valutan har gått i värde i 50 procent bara i en vecka och då har du nu chansen att satsa på denna valuta och säga “hej då” till USA styre över världen med deras värdlösa valuta papper som varit orsaken till mycket förödande , nu behöver vi inte bankar och deras styre över människor utan du kan förvalta dina egna pengar som om du vore din egen bank ägare

[ads1]

Konventionell valuta har varit på guld eller silver. Teoretiskt visste du att om du hade en dollar vid banken kunde du få lite guld tillbaka (även om det inte fungerade i praktiken). Men bitcoin är inte baserat på guld; Det är baserat på matematik. Runt om i världen använder folk programvara som följer en matematisk formel för att producera bitcoins. Den matematiska formeln är fritt tillgänglig, så kan någon kolla på den. Programvaran är också öppen källkod, vilket innebär att alla kan titta på de

Rent moraliskt så alla borde man ha det så att man kan styra sina pengar själv och inte behöva några frågor av banken när man ska ta ut stor summa, och med bitcoins har man denna möjlighet och inte bara det utan du kan överföra dina pengar direkt utan något behöv till tredje part som Klarna eller andra aktörer

de som investerar nu kan få chansen att få sina pengar växa enormt mycket alltså du kan få Euro över dig när du ligger och sover bara för att mer och mer använder sig av denna relativt säkra tjänsten

[ads1]

 

Vad gör det annorlunda än normala valutor?

Bitcoin kan användas för att köpa saker elektroniskt. I den meningen är det som vanliga dollar, euro eller yen, som också handlas digitalt.

Bitcoins viktigaste egenskap, och det som skiljer det från konventionella pengar, är att det är decentraliserat. Ingen enskild institution kontrollerar bitcoin-nätverket. Detta gör vissa människor lugna, för det betyder att en stor bank inte kan kontrollera sina pengar.

Vem skapade den?

En mjukvaruutvecklare kallade Satoshi Nakamoto föreslagna bitcoin, vilket var ett elektroniskt betalningssystem baserat på matematiskt bevis. Tanken var att producera en valuta oberoende av någon central auktoritet, överförbar elektroniskt, mer eller mindre direkt med mycket låga transaktionsavgifter.

[ads1]

?Vem skriver ut det

Ingen. Denna valuta är inte fysiskt tryckt i skuggorna av en centralbank, oaccountabel för befolkningen och gör egna regler. Dessa banker kan helt enkelt producera mer pengar för att täcka statsskulden och därigenom devalvera sina valutor.

Istället skapas bitcoin digitalt, av en grupp människor som alla kan gå med. Bitcoins är “mined”, med hjälp av datorkraft i ett distribuerat nätverk.

Detta nätverk behandlar också transaktioner gjorda med den virtuella valutan, vilket gör bitcoin eget betalningsnät.

?Så du kan inte churn out obegränsat bitcoin

Det är rätt. Bitcoin-protokollet – de regler som gör bitcoin-arbete – säger att det bara kan skapas 21 miljoner bitcoins av gruvarbetare. Dessa mynt kan dock delas in i mindre delar (den minsta delbara mängden är ett hundra miljoner av bitcoin och kallas en Satoshi, efter grundare av bitcoin).

?Vad är bitcoin baserat på

Runt om i världen använder folk programvara som följer en matematisk formel för att producera bitcoins. Den matematiska formeln är fritt tillgänglig, så att någon kan kontrollera den.

Programvaran är också öppen källkod, vilket innebär att vem som helst kan titta på det för att se till att det gör vad den ska.

[ads1]

?Vilka är dess egenskaper

Bitcoin har flera viktiga funktioner som skiljer det från statsobligerade valutor.

1. Det är decentraliserat

Bitcoin-nätverket styrs inte av en central myndighet. Varje maskin som minskar bitcoin och hanterar transaktioner utgör en del av nätverket, och maskinerna arbetar tillsammans. Det betyder att i teorin inte en central myndighet inte kan tinker med penningpolitiken och orsaka smältning – eller helt enkelt besluta att ta bort folkets bitcoins från dem, som centralbanken bestämde sig för att göra på Cypern i början av 2013. Och om några En del av nätverket går offline av någon anledning, pengarna fortsätter att flöda.

 Det är lätt att ställa 

Konventionella banker gör att du hoppar genom hoops helt enkelt för att öppna ett bankkonto. Det är en annan kafkaesque uppgift som ställer upp kontot för betalning av byråkrati. Du kan dock ställa in en bitcoin-adress på några sekunder, inga frågor, utan några avgifter.

3. Det är anonymt

Ungefär. Användare kan hålla flera bitcoinadresser, och de är inte länkade till namn, adresser eller annan personligt identifierande information. Dock…

. Det är helt transparent

… bitcoin lagrar detaljer om varje enskild transaktion som någonsin hände i nätverket i en stor version av en generell huvudbok, kallad blockchain. Blockchain berättar allt.

Om du har en offentligt använd bitcoin-adress kan vem som helst berätta hur många bitcoins som lagras på den adressen. De vet bara inte att det är ditt.

Det finns åtgärder som folk kan vidta för att göra sina aktiviteter mer opaka på bitcoin-nätverket, men som inte använder samma bitcoinadresser konsekvent och inte överför mycket bitcoin till en enda adress.

[ads1]

 Transaktionsavgifter är minimala

Din bank kan debitera dig en £ 10 avgift för internationella överföringar. Bitcoin gör det inte.

Det är snabbt

Du kan skicka pengar var som helst och det kommer att komma fram några minuter senare, så snart bitcoin-nätverket hanterar betalningen.

 Det är inte-repudiable

När dina bitcoins skickas, det går inte att få tillbaka dem, om inte mottagaren returnerar dem till dig. De är borta för alltid.

Så, bitcoin har mycket att göra för det, i teorin. Men hur fungerar det i praktiken? Läs mer för att få reda på hur bitcoins minas, vad som händer när en bitcoin-transaktion sker och hur nätverket håller reda på allt.

[ads1]

Media undviker propagera för valutan för de är bank styrda redan  och man varnar för icke säkert tjänst eller bubbla, men det de inte vet är att det är redan många människor som har lagt sina pengar i och ingen kan spräcka denna bubbla för då drabbar man enormt mycket

är ni intresserade utav att investera i cryptocurrency är välkommen att kontakta mig ang detta, jag konsulterar er i detta, sköter allt ifrån A-Ö så ni inte behöver tänka på något, investerar era pengar på det jag anser ge högst return på era pengar efter ett år. Jag tar efter 1 år 20% ifrån vinsten på det du gjort på dina pengar så självklart ligger det i mitt intresse att du tjänar så mkt som möjligt eftersom vi tar 20% ifrån det. Vi satsar endst på long time trading dvs köper billigt nu och håller dem i ett år. målet med dett är att många ggr era  pengar, alla som är intresserade bara att pma mig Shahin

 

och ni kan skriva till Sveriges verklighet i meddelande på Fb så vi kan koppla er med experten som kan hjälpa er vid starten

 

 

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

زر الذهاب إلى الأعلى
إغلاق
إغلاق