Nyheter på svenska

Här kan du läsa Angelicas sista inlägg på Fb innan hon tog sitt liv efter nedlagt ärande hos polisen

Våldtäkts fall

Våldtäktsoffer!

Ni som inte vill höra -låt bli att läsa!

Han som våldtog mig har fått en chans här i Sverige. Han bor i närheten av mig och en kompis till honom var med den kvällen. Allt skedde i mitt eget hem, det ringde på dörren sent på kvällen och jag trodde något hänt min granne som är allvarligt sjuk i cancer men nej… jag blev indragen i sovrummet där han höll fast mig och våldtog mig medan hans kompis stod i hallen. Trots anmälan, förhör, rättsmedicinsk undersökning där de fann blåmärken/skador till följd av våldtäkten, gynundersökning som bevisar samma sak, tekniker som funnit bevis i mitt hem m.m så fick jag ändå ett telefonsamtal från polisen på min 30-årsdag att han går fri i brist på bevisning… ? Och, den andra mannen förföljer mig sen den dagen, han söker upp mig både via nätet i olika namn och förföljer mig personligen. Vad gör polisen? -INGET!! 

[ads1]

Enligt hennes mamma så har Angelica tagit sitt liv när hon fick höra att undersökningen eller utredningen blev nedlagd trots all bevis som hennes dotter har lämnat till polisen

Det är för få ärenden som leder till fällande dom eller åtal när det gäller våldtäkter för då är bevismaterialet svårt och hitta när det sker för då är det i många fall som slutar med ord mot ord

En man från Syrien utpekades av henne i polis förundersökningen när hon våldtogs och utnyttjades på grund av sömntabletter som blandades med Alkohol denna natt när hon våldtogs

I polisförhöret berättar Angelica att hon är lesbisk och att hon aldrig tidigare varit med någon man. Hon berättar även om minnesbilder av hur Samir någon dag senare har sex med henne efter att hon tagit sömntabletter ihop med alkohol och stesolid. I polisförhöret säger hon att hon aldrig skulle tillåtit det ske om hon varit vid sina sinnens fulla bruk.

Här är hennes sista inlägg

المنشور الاخير لانجليكا قبل الانتحار

 [ads2]

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

زر الذهاب إلى الأعلى
إغلاق
إغلاق